Långa och korta jeanskjolar

En av alla jeanskjolar
Lång jeanskjol

En jeanskjol är för det mesta ett mycket praktiskt plagg. Denim är ju ett tyg som klarar det mesta så jeanskjolar kan man behålla livet ut. Idag så finns det en rad olika modeller och du väljer själv om det ska vara kort, med knappar framtill, med blixtlås, utsvängt, eller vad du nu tycker är snyggt. Om du handlar din kjol online så får du bättre tillgång till olika modeller och olika färger. Kortkort är inne just nu men det är bara att bläddra vidare för att finna de långa och svepande modellerna som är så sköna att ha på sig under kyligare dagar eller då man vill kunna sitta bekvämt på en stol eller kanske rakt ner på gräset.

Snygga jeanskjolar

Vad som gör en jeanskjol snygg är förstås en subjektiv sak. Den som tycker att jeanskjolar ska vara blåa och ha de klassiska gula sömmarna kan finna dessa, men numera så finns det även varianter som ser ut som andra kjolmodeller. Skillnaden ligger i det robusta denimtyget som ger ett bra stöd. Man ska alltid tänka på hur kjolen kommer att stängas. En del tycker att det är finast med blixtlås eller knäppning baktill men man kan ju även finna modeller som man öppnar i sidan och framtill är också vanligt.

Om man kör på en denimkjol som har knäppning med stora knappar på framsidan så måste man dock tänka på hur pass väl det här fungerar. Det får ju inte bli så att kjolen faller av om man av någon anledning råkar komma åt knapparna. Detta kan man lösa med en variant som har knapparna på framsidan som dekoration men som inte går att öppna hela vägen ner.

Slitet och smutsigt

Hur sliten denimtyget ska vara då man köper kjolen är också en smaksak och här kan man bara förundras över vad som anses vara modernt och rätt. Under vissa tidsperioder så betalar folk en massa pengar för jeans som kommer med hål och fläckar, och många tycker att det ska finnas färgpartier som gör att det ser slitet ut över knän och bak. Man måste inte skaffa en jeanskjol som har en sliten och smutsig look. Det finns modeller som är riktigt propra och som därmed ger ett elegantare intryck. Hitta olika modeller på jeanskjolar.se

Bekvämt och praktiskt

Framförallt så är jeanskjolen bekväm och praktisk. Det här är ett plagg som man inte är rädd för att slita på och har man skaffat en modell som sitter bra så ska man kunna röra sig normalt i den. Det är viktigt att tänka på hur jeanskjolar töjer sig men man ska inte räkna med detta då man väljer storlek. Om kjolen är för tajt i midjan så kommer den antagligen att förbli så såvida man inte går ner i vikt, och viktnedgång kan man aldrig använda som ett argument för att köpa